Περιοχή

Η απόσταση του ξενοδοχείου μας από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι 90 χλμ. Υπάρχει τακτική συγκοινωνία μέσω οδικού δικτύου ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής. Στο νομό Χαλκιδικής επίσης λειτουργεί αστική συγκοινωνία με καθημερινά δρομολόγια από πόλη σε πόλη, καθώς και ταξί που για όσους επιθυμούν να περιηγηθούν στις όμορφες παραλίες και αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής. Χάρτης περιοχής

Για οποιαδήποτε απορία σας ή και διευκόλυνσή σας για την μεταφορά σας στο ξενοδοχείο μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πολύχρονο

Η παραλία του Πολυχρόνου, μία από τις μεγαλύτερες και καθαρότερες παραλίες της Χαλκιδικής που έχει βραβευτεί και με γαλάζια σημαία, αποτελεί ιδανικό μέρος για οικογένειες και νέους που θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Στον υπέροχο παραλιακό πεζόδρομο του χωριού θα βρείτε πολλά καταστήματα για τις αγορές σας, καθώς και εστιατόρια κάθε είδους που μπορούν να καλύψουν τις γευστικές απαιτήσεις σας.

Και για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής, τα μπαράκια στο κέντρο του χωριού, αλλά και τα μεγάλα κλαμπ σε απόσταση λίγων μόλις χλμ. σάς υπόσχονται άφθονο κέφι και ξεφάντωμα με ελληνική ή ξένη μουσική ως το πρωί.

Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν στα διάφορα πάρκα και ειδικά καταστήματα ψυχαγωγίας που υπάρχουν γι’ αυτά.

Και για όσους έχουν… εξερευνητικές διαθέσεις, στο Πολύχρονο υπάρχει ο υδροβιότοπος της “Μαυρόμπαρας” με τις σπάνιες νεροχελώνες μέσα στην όμορφη φύση.

Αξιοθέατα και Μνημεία

Δύο ιδιαίτερα αξιοθέατα της περιοχής είναι η φυσική πηγή ιαματικών και θεραπευτικών λουτρών στην Αγία Παρασκευή, καθώς και το γνωστό σπήλαιο των Πετραλώνων στο οποίο έχει βρεθεί ο αρχαιότερος νοήμων άνθρωπος.

Επίσης θα μπορούσατε να επισκεφθείτε το ναό του Άμμωνα Δία στην Καλλιθέα, το ναό του Ποσειδώνα στο Ποσείδι, καθώς και το βυζαντινό πύργο και το εκκλησάκι του Αγίου Παύλου το οποίο είναι λαξευμένο μέσα σε βράχο στη Ν. Φώκαια.

Περιήγηση Ξενοδοχείου

360° Virtual Tour

Πληροφορίες

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα

tel: +30 2374 052004

fax: +30 2374 052004

mob: +30 6944 676345

email: info@hotelelsa.gr

Πως θα μας βρείτε - χάρτης

Δίπλα στην πισίνα μπορείτε πάντα να απολαύσετε τον καφέ, το χυμό ή το ποτό σας στο μπαρ του ξενοδοχείου που λειτουργεί από το πρωί μέχρι το βράδυ!